Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Nem betjening i lodret position:
VG-C4EM har næsten de samme betjeningskontroller som kamerahuset. Placeringen, størrelsen og formen på knapperne er optimeret og i det samme materiale som på kamerahuset på a7R IV. Derfor er følelsen af funktion, placering og betjening den samme som på kamerahuset, når kameraet holdes lodret.

Fast og sikkert greb:
Grebets geniale design lader dig holde godt fast på kameraet. Det lodrette greb lader dig nemt tage billeder og nyde det, uanset om du holder kameraet lodret eller vandret, hvilket gør det nemmere at koncentrere sig om motivet og kompositionen.

Effektiv varighed af betjening fordoblet:
VG-C4EM kan rumme et eller to NP-FZ100-batterier. Ved brug af to batterier kan kameraet bruges næsten dobbelt så længe som med ét batteri. Resterende batteristrøm vises på LCD-skærmen i inddelinger på 1 %. Når et batteri løber tør, skifter kameraet automatisk til det andet, hvilket tillader kontinuerlig betjening.

Genoplad batterier, eller forsyn med strøm via USB:
Batterierne i det lodrette greb kan genoplades via kameraets USB-port uden at fjerne grebet fra kameraet. Til længerevarende kamerabrug kan der tilføres ekstra strøm direkte til kameraet gennem kameraets USB-port1 ved hjælp af et mobilbatteri eller en AC-adapter til at supplere batteristrømmen.

Pålidelig modstandsdygtighed over for støv og fugt:
Kameragrebet har det samme tætningsmateriale som kamerahuset til at holde støv og fugt ude. Dette forbedrer pålideligheden af kamerasystemet.

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony VG-C4EM
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony VG-C4EM

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på