Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

Fantastisk lyd med lav støj
Lydsignalet overføres direkte til kameraet i digital form, så der ikke sker forringelse, hvis det er forbundet via Multi Interface-tilbehørsskoen på et kompatibelt kamera, der har et indbygget brugergrænseflade for digital lyd. En enkel kontakt giver kompatibilitet med en lang række kameraer ved hjælp af en analog brugergrænseflade.

Fleksible tilslutningsmuligheder
To XLR/TRS kombinationsstik og et 3,5 mm stereo mini mikrofonstik leveres til indgange. XLR/TRS kombinationsstik kan skiftes mellem line-indgang, mikrofonindgang eller mikrofonindgang med 48V phantom-strøm.

Omfattende styring
Omfattende kontrol i optagelsesfasen kan gøre efterbehandlingen langt nemmere. Optagelsesniveau (AUTO/MANUAL), optagelsesniveaulink (INPUT 1 – INPUT 2), dæmper og kontroller til lavpasfilter (100/300 Hz) gives.

Specifikationer
Optagelse
Frekvensområde
20Hz - 22kHz
Fysiske specifikationer
Vægt (kun mikrofon)
187g
Write Your Own Review
Du anmelder:Sony XLR-K3M
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony XLR-K3M

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg os i butikken

København

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på