Sony ZV-1 II kampagne spar op til 2250 DKK ved køb af ZV-1 II sammen med udvalgt tilbehør 

Læs mere her

Lagerstatus butikker:

Indlæser lager...

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Vores eksperter sidder klar.
Kontakt os

Beskrivelse

 FÅ MERE MED I DINE VLOGS: Få mere med i billedet med den indbyggede ultrabrede og hurtige 18-50 mm zoom. Sammen med fantastisk 4K-videooptagelse (30/25/24p) fra den store sensor på 1 tomme, slowmotion og en lodret optagetilstand er det nemt at skabe dine vlogs og lave fremragende indhold til dit publikum med dette lette kamera.

 
VLOGGING PÅ DEN NEMME MÅDE: Dette 4K-kamera er udstyret med alle de bedste funktioner fra Sony og er designet til skabere af videoindhold. Slør baggrunden med et enkelt tryk på bokeh-knappen, præsenter produkter med den specifikke demonstrationsfunktion, og hold konstant fokus på alle hele vejen igennem med multiansigtsgenkendelse. Under optagelsen kan du nemt styre dine vlogs takket være flipskærmen med touchbetjening og lampen, der viser, når du optager.

OPTAG I BIOGRAFKVALITET UDEN BESVÆR: Optag dine vlogs som en film med de nye fleksible Cinematic Vlog-indstillinger, der giver adgang til filmagtige farver og dramatiske sorte bjælker i toppen og bunden af billedet. Hold fokus på motivet under alle optageforhold med autofokus på øjne og sporing i realtid.
 

DEN BEDSTE KAMERALYD: Bevar publikums interesse med vores indbyggede intelligente mikrofon med tre kapsler. Den indbyggede mikrofon på ZV-1 II kan indstilles til kun at indfange lyden foran kameraet, bag kameraet eller fra alle retninger. 
Der medfølger også en vindskærm til at fjerne uønskede lyde, når du filmer.


DEL DET MED VERDEN: Klar til brug som streamingkamera. Med ZV-1 II kan du streame fra din bærbare computer eller smartphone uden ekstra hukommelseskort eller software.
Par kameraet med vores nye Creators' App for hurtigt at overføre indhold, du kan slå op på dine foretrukne sociale medier.
 

OPGRADER DIN VLOG-OPLEVELSE: Brug ZV-1 II sammen med GP-VP2BT-grebet for at få en mere stabil, intuitiv og sjov vlogging-oplevelse. Det fungerer uden et kabel og kræver ikke et batteri. Du kan bruge det som en minitripod til dit ZV-1 II og starte optagelsen via grebet.


Dette kompakte kamera består delvist af genanvendte plastmaterialer, der er mindre plastik i emballagen, og fibrene i vindskærmen er lavet udelukkende af genanvendt polyester.
 

Key Features:

ZV-1 II er det ideelle kamera til indholdsskabere, der leder efter dedikerede vlog-funktioner, nem opsætning og som er kompakt.

  • 1-tommer sensor med 20,1 megapixel
  • Integreret ultrabredt og hurtigt ZEISS® Vario-Sonnar T 18-50 mm F1.8-4 zoomobjektiv (nyt)
  • 4K-videooptagelse (30/25/24p)
  • Filmiske vlogindstillinger for smukt indhold med et tryk på en knap (nyt)
  • Vlog-funktioner: Multi Face Recognition (nyt), Bokeh Switch, Product Showcase, Soft Skin Effect, Face priority AE
  • Integreret intelligent 3 kapselmikrofon, indstillet til at fange lyd forfra, bagfra eller hele vejen rundt (nyt)
  • Intuitiv opsætning af berøringsskærm og overfør hurtigt klip til opslag på sociale medier via Sonys Creator's App (nyt)
  • Klar til brug som streamingkamera
  • Skærmlæser til synshæmmede indholdsskabere (nyt)


  
 
 


 


 
 

Write Your Own Review
Du anmelder:Sony ZV-1 II
Kontakt os om dette produkt
Spørgsmål om:Sony ZV-1 II

BRUG FOR HJÆLP ELLER VEJLEDNING?

Hos Kamerahuset er viden vigtigt. Derfor er der altid en ekspert i den anden ende, hvis du mangler vejledning omkring et produkt.

 

35 83 82 50

Hverdage: 9.00 - 17.00

Besøg butikkerne

KØBENHAVN

Frederikssundsvej 17
2400 København NV

Man-fredag: 9.00-17.00
Lørdag: 9.00-14.00
Søndag: Lukket

Mail: [email protected]
Tlf: 35 83 82 50

AMAGER CENTRET

Reberbanegade 3, 1 sal
2300 København S

Man-fredag: 10.00-19.00
Lørdag: 10.00-17.00
Søndag: 10.00-15.00

Mail: [email protected]
Tlf: 30 62 02 72

Pro, erhverv eller offentlig?

Om du er erfaren fotograf eller kommer fra et firma, der skal til at begynde at lave jeres eget indhold, så er vi i Kamerahuset klar til at hjælpe jer på vej til et godt køb. Vi har over 25 års erfaring i branchen og har tidligere hjulpet virksomheder af alle størrelser.

Mere om fordelene

Viser butikker tættest på